Femtende låge – 3. søndag i advent

Nu er der kun lidt over en uge til den store dag. Tredje søndag i advent er næstsidste chance for at gøre noget sammen som familie før juleaften. Det er også i dag en af de gode chancer for at gøre noget sammen som familie.

Personlig kan jeg rigtig godt lide stemningen, når der er en god film på tv’et. Det giver en chance for at tale sammen om filmen bagefter. Det kunne være alt fra Alene hjemme-serien til den traditionsrige Bossen & bumsen – film, som kan bringe smil på læben, og som samtidig – selvom man kender handlingen – bare ER en del af den gode julestemning. 🙂

Varm kakao i koppen, og måske en lille klat flødeskum som topping – eller hvad I nu bedst kan lide.

Der er frit spil på alle hylder. Hvis vejret er godt, kan en hyggelig gåtur også være sjovt, og måske især hvis I bor i nærheden af noget skov. Det giver energi til sjælen, og alle kan være med, uanset alder. Det handler ikke om at gå langt, men derimod at få frisk luft i håret, og få talt sammen. Hygget. Inspireret hinanden, og få taget temperaturen på hvordan alting går.

Det er den slags hyggestunder, som sætter sig i hukommelsescenteret, og som lader batterierne op.

Gør hvad I synes er sjovt, og hyg jer med det.

God tredje søndag i advent herfra til alle læserne. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.