Syttende låge – inspiration fra tv

I årets syttende låge vil jeg gerne fortælle lidt om inspiration fra tv. Jeg ser nemlig nok tv på en lidt anderledes måde end så mange andre gør. Nogle ser fx en serie som Til middag hosTV3 som værende kedelig sødsuppe. Det gør jeg ikke. Nogle gange kan det være rigtig sjovt, at se kendte mennesker når de slapper af. Du får andre sider frem end man får fra sladderpressen.

Et godt eksempel på dette var da Ditte Julie Jensen var med i Til middag hos. Jeg havde kun set lidt overskrifter i blade, og egentlig aldrig fulgt rigtig med i Bagedysten, så det var faktisk en kærkommen chance for at se personen bag overskrifterne, og jeg blev positivt overrasket.

Til dels fordi hun stod frem, og fortalte om sin ordblindhed, og den måde andre mennesker havde reageret over for stavefejl. Det er SÅ synd, når folk bliver mobbet på en svaghed, og for min egen del har jeg selv haft en barndomskammerat, som også var ordblind, men som rent faktisk formåede at gennemføre en elevuddannelse hos SKAT. Ordblindhed handler ikke om at være ‘dum’ eller mindre begavet, som nogle tror.

Og det er så her jeg sætter stor pris på programmer som Til middag hos eller Toppen af poppen. Det er rart at kendte mennesker kan få lov til at vise sig fra en ny side i venskabeligt lag.

Prøv at se om du kan hente inspiration fra tv-serier på den måde. Det skal i hvert fald være dagens opmuntring i denne låge.

Rigtig god dag til alle julekalenderens læsere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.