Tyvende låge – juleferie

De fleste børn går formentlig på juleferie i dag, så julekalenderens tyvende låge skal handle om, at komme helt ned i gear. Det skulle gerne være sådan at hele familien kan nyde juleferien i hinandens selskab.

En vigtig nøgle til dette er, at få styr på hvordan aftalerne ligger. Hvilke legeaftaler har ungerne allerede arrangeret? Kan I finde nogle fælles stunder, så I kan få mere ud af ferien sammen med hinanden?

Der sker ofte det at vi slet ikke overvejer, om vi kan planlægge disse stunder, og dermed løber juleferien bare forbi, og pludselig er vi inde i det nye år, og så starter det hele forfra – og så ærgrer man sig over, at man ikke fik nydt ferien sammen.

Det kan du lave om på efter at have læst dagens låge, og herfra skal der lyde et varmt ønske om en rigtig god weekend til alle julekalenderens læsere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.