Enogtyvende låge – julehandlen

Dagen i dag bliver stensikkert en af de store handelsdage. Ungerne har lige fået ferie, og ALLE mangler noget. Julekalenderens enogtyvende låge skal handle om en meget vigtig ting: HVIS du skal ud og handle i dag, så gør alle en stor tjeneste. Tag det STORE smil med i byen.

Du kommer til at stå i kø i dag, hvis du tager ud, mens alle handler. Det er stensikkert! Alle har travlt, og stressniveauet kan godt nå uanede højder, hvis ikke du undervejs i julemåneden har sikret dig nogle af de ting, du godt kunne købe hjem i god tid.

Det sker HVERT eneste år. Der er aldrig nogen undtagelser. Selvom der endnu er både en søndag og en mandag før den store dag, så SKAL folk bare handle samtidig. ALLE får samme hjerneblødning hvert år. Nogle år ligefrem på et sådan plan, at dankort-systemet går ned lillejuleaftensdag…

Og ja, du får det gode råd, at have lidt kontanter på lommen. HVIS systemet går ned, så er det meget surt, at stå med en fuld indkøbsvogn, man ikke kan betale for. Den slags sker altid på et tidspunkt, hvor man ikke er forberedt.

Og skulle der ikke ske nedbrud, så overlever du nok, at du enten skal bruge pengene senere, eller kan sætte dem ind i banken igen… 🙂

Selvom Black Friday i et vist omfang har taget gassen ud af den sidste julehandel, så er risikoen til stede – og det er bedre at være på den sikre side.

Herfra skal i hvert fald lyde et varmt ønske om en rigtig god dag til alle julekalenderens læsere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.