Nittende låge – julekager

I dag handler julekalenderens nittende låge om noget, som får nogle til at få knopper. Julekager kan være et helvede, hvis ikke man har talent for at bage. Jeg har altid – også i tidligere julekalendere – skrevet, at du lige så godt kan købe dem. Der er ikke meget at spare ved at bage dem selv, så I skal absolut kun gøre det, hvis I godt kan lide at bage.

Det er i hvert fald ikke økonomi, der skal afgøre det alene. Det anerkender jeg fuldt ud. Har man lysten til at lave sine egne julekager, så skal man bestemt bare give den gas. 🙂

Som I sikkert husker, nævnte jeg tirsdag Ditte Julie Jensen ifm Til middag hos-serien på TV3, og hun har udgivet en del bøger, hvoraf et par måske kunne være relevante næste år til din bagning. Du kan se en oversigt her: https://dittejulieshop.dk/webshop/.

Du kan også hente inspiration online. Bare søg efter din favorit-småkage. Så har du en opskrift du kan printe straks.

Rigtig god fornøjelse med årets julekager, uanset hvad du vælger. 🙂

2 thoughts on “Nittende låge – julekager

 1. Argh de købte smager ikke ligesom hjemmebagte skal man ha gode købte skal man til en bager og der koster de.
  Det behøver ikke være dyrt at bage det er et spørgsmål om at købe ingredienserne når de er på tilbud. Og har man en røremaskine er det heller ikke spor besværligt at lave.
  Et fif er også at købe ægte gode vanilje stænger som eksempelvis kan købes hos
  https://soavanilje.dk
  Nej de ikke billige men her er der tale om kvalitet og I stedet for at smide stængerne ud når man har skrabet korn ud af kan man med fordel rive den og blande i alm sukker så får man den bedste vanilje sukker. Står man ikke lige og skal bruge alle stængerne tager man et glas med låg fylder ca en cm vodka eller anden stærk sprut i stiller stængerne i så holder de sig friske længe . Og der er en verden til forskel på at bruge disse og de indtørret de sælger i butikkerne den opmærksomme læser har også i år læst hvordan flere købekager ikke har ægte vanilje i men hvor man bruger kunstige ting.
  Men igen smag og behag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.