Fjortende låge – juleklip

I dagens fjortende låge skal vi kigge på noget, de fleste børn er rigtig vilde med, nemlig juleklip. Du kan finde stor inspiration online, men jeg fandt dette link, som indeholder skabeloner til mange former for juleklip, som du nok også vil sætte pris på, at kigge nærmere på.

Du finder siden her: http://kreativjul.com/skabeloner/.

Det giver noget mere personlig pynt, når man lægger lidt energi i foldning og tilpasning af den slags, og det skulle gerne vække minder senere i livet, efterhånden som man får akkumuleret mere af det…

Hvis ikke I er så meget til juleklip, så kan I også finde skabeloner til maling og tegning, så kreativiteten kan sagtens få frie muligheder, hvis I søger lidt online.

Herfra ønskes I i hvert fald en rigtig hyggelig dag. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.