Toogtyvende låge – 4. søndag i advent

Så er vi nået til fjerde søndag i advent. Det er tirsdag, der er juleaftensdag. De store traditioner begynder at stå i kø, og i dag kunne godt være en god dag, at planlægge at hente træet.

Uanset om I selv går ud i en skov, eller køber det ved jeres lokale supermarked, så er det noget børnene helt sikkert sætter stor pris på.

Som barn var det altid den helt store komik, for forældrene var – for at sige det pænt – ikke håndværkere. Selv noget så enkelt som en sav var et fremmedord, indtil vores mor et år fik nok, da hun måtte bruge en gammel køkkenkniv til at snitte i et træ, så det kunne komme ned i en juletræsfod.

For slet ikke at tale om det år, hvor den nye fod ikke fungerede, og de måtte tage den gamle, og udtjente fod i brug med nogle rigtig Georg Gearløs-metoder… Det var ren komik – og det kan ikke anbefales.

Men hvis alt er på plads hos jer, så kan det virkelig være en rigtig spændende ting, at få sat både lys, stjerne og pynt på træet, og det giver mange gode timer i familiens selskab.

Rigtig god fornøjelse med projektet herfra, og god 4. søndag i advent til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.