Ingen julekalender i år

Jeg beklager virkelig, men grundet de restriktioner landet er kastet ud i, så giver det ikke meget mening, at lave en julekalender om juleaktiviteter, fordi flere af de ting, jeg traditionelt har beskrevet, bl.a. har været julemarkeder og andre FÆLLES aktiviteter i julemåneden.

Det bedrøver mig naturligvis voldsomt, at de planer jeg gik og tænkte på ikke kan udkomme i år, men jeg kan glæde de faste læsere med, at julekalenderen naturligvis vil være aktiv til næste år, så der skal lyde et varmt gensyn i 2021.

I mellemtiden kan du så glæde dig over regelmæssige indlæg på min private blog og andre steder. Hvis du som læser gerne vil se en oversigt over blogs, så vil jeg varmt anbefale dig, at tjekke https://www.blunck.dk/hvb.

Jeg vil dog her benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig Glædelig jul og et rigtig Godt nytår. Jeg håber vi snart får en vaccine mod denne coronavirus, og håber alle kommer sikkert igennem evt. sygdomsforløb, der måtte opstå undervejs enten hos jer selv eller hos venner eller familie.

God dag herfra – og på gensyn i 2021. 🙂

3 thoughts on “Ingen julekalender i år

  1. Pingback: Så nærmer vi os julemåneden — Henrik Bluncks private blog

  2. Pingback: Godt nytår til alle bloggens læsere — Henrik Bluncks private blog

  3. Pingback: Julekalenderen vil være tilbage i 2022 | Julekalenderen for alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.