Julekalenderen vil være tilbage i 2024

Som jeg skrev sidste år i artiklen Ingen julekalender i år, så gav det ikke mening at udgive en julekalender med de sædvanlige tips om arrangementer i en tid, hvor disse blev annulleret på stribe. Situationen er nu helt anderledes, men der skulle nytænkes et format, som var tidssvarende for lidt fornyelse…

Continue reading

Nittende låge – julekager

I dag handler julekalenderens nittende låge om noget, som får nogle til at få knopper. Julekager kan være et helvede, hvis ikke man har talent for at bage. Jeg har altid – også i tidligere julekalendere – skrevet, at du lige så godt kan købe dem. Der er ikke meget at spare ved at bage dem selv, så I skal absolut kun gøre det, hvis I godt kan lide at bage.

Continue reading

Syttende låge – inspiration fra tv

I årets syttende låge vil jeg gerne fortælle lidt om inspiration fra tv. Jeg ser nemlig nok tv på en lidt anderledes måde end så mange andre gør. Nogle ser fx en serie som Til middag hosTV3 som værende kedelig sødsuppe. Det gør jeg ikke. Nogle gange kan det være rigtig sjovt, at se kendte mennesker når de slapper af. Du får andre sider frem end man får fra sladderpressen.

Continue reading