Den sidste låge i år – juleaftensdag

Herfra skal der først og fremmest lyde en stor tak til alle læsere, der har fulgt med i årets julekalender. Det har været en fornøjelse at præsentere fireogtyve spændende låger, og jeg håber I har nydt læsningen undervejs.

Det er altid en udfordring at udvælge de bedste temaer, og i år blev det gjort på en ny måde. Jeg håber I kunne lide valget. Hvis I har feedback, så bider kommentarfeltet ikke. Alle kommentarer er velkomne. Jeg kan kun blive endnu skarpere ved at få feedback fra jer.

På denne store dag håber jeg, at I kunne få gavn af 12. låge om playlister og syvende låge om det at planlægge alle de ting, I skal bruge på denne og de kommende dage. Det har i hvert fald været ambitionen at sikre lidt mindre stress, så alle kunne nyde måneden bare en smule mere.

Herfra skal der i hvert fald lyde et varmt ønske om en rigtig Glædelig jul til alle julekalenderens læsere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.