Attende låge – juleøl

I dagens låge skal der slås et slag for juleøl. Til familiefrokosten 1. juledag kan det være en rigtig god ide at udfordre hinandens smagsløg. Mange bruger den samme øl de altid har brugt, og glemmer, at der rent faktisk også er spændende øl, man ikke har prøvet før.

Det er en god grundregel, at det er de første to øl hvor den kritiske sans for smag markeres bedst. Det siger jeg ikke fordi man skal høvle mange ned til en julefrokost, men ganske enkelt fordi de utrænede smagsløg alligevel ikke kan følge med på efterfølgende øl. Der kan du godt gå mainstream, hvis jeg må være så fri.

Men du vil hurtigt opdage, at I får nogle interessante snakke om nye smage, hvis du bruger lidt tid på, at finde lidt forskelligt. Det er penge, der er givet rigtig godt ud, når man bagefter kan give folk nogle varige indtryk af, at øl ikke bare er øl.

Måske du også kan inspirere andre med dine oplevelser med netop juleøl? Måske en speciel bryg, som andre med fordel bør prøve at smage? Smid gerne en kommentar med dine tanker…

Rigtig god dag herfra til alle julekalenderens læsere. 🙂

2 thoughts on “Attende låge – juleøl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.