Julekalenderen vil være tilbage i 2023

Som jeg skrev sidste år i artiklen Ingen julekalender i år, så gav det ikke mening at udgive en julekalender med de sædvanlige tips om arrangementer i en tid, hvor disse blev annulleret på stribe. Situationen er desværre næsten den samme i år.

Derfor kommer der ingen julekalender i 2021 eller 2022, men der er godt nyt forude.

Julekalenderen vil være tilbage i 2023 under et nyt format, hvor lågerne vil bestå af interviews med podcastere og bloggere, som vil give julekalenderen et format, der kan gennemføres uanset restriktioner i landet.

Jeg håber I vil tage godt imod det nye format, som starter 1. december 2023.

Alle ønskes en rigtig glædelig jul med ønsket om I alle vil passe godt på hinanden. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.