Om formålet med julekalenderen

Her på Julekalender for alle har det været formålet at lave lidt sjov hver eneste dag mens vi alle venter på julens komme, den 24. december.

Her er det dit daglige fristed fra stress og jag, og her kan du have det sjovt med lidt daglig inspiration. Jeg vil gerne lave et lille uformelt sted hvor du midt i alt det sjove også får nogle værktøjer du kan bruge på langt sigt.

Hvis du lytter til de tips og tricks jeg giver her på Julekalenderen for alle, så kan det føre til langvarig glæde, forståelse og motivation — det har i hvert fald været formålet med at lave denne sjove julekalender igennem flere år. Det er heldigvis lykkedes at levere 24 daglige indlæg siden 2012. Da domænet var nede på grund af databasefejl i 2015, så var 2017 det sjette år som en KOMPLET julekalender.

2018 bliver endnu et år med en komplet julekalender, og i år har jeg testet et nyt format for julekalenderen. Det er jo vigtigt med fornyelse, så det ikke bliver samme format hvert år. Jeg håber I kan lide julekalenderen, og I skal være velkomne til at skrive en kommentar.

God fornøjelse. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.