Næstsidste låge – lillejuleaftensdag

Så er det i dag, der gerne skulle laves risengrød, for morgendagens ris à l’amande smager bare bedre når risengrøden har fået lov til at trække en dag i køleskabet – eller på altanen (afhængig af temperaturen!). 🙂

Der er mange måder at lave risengrøden på. Nogle laver sengetøjstricket for at efterligne den gamle halm-løsning, mens andre foretrækker at lave den på moderne vis. Smag og behag er forskellig, og du skal gøre det, du synes bedst om. Hvis du ikke har prøvet sengetøjstricket, så har Arla lavet en opskrift, du kan følge. Den kan du læse her: https://www.arla.dk/opskrifter/artikler/julens-24-sporgsmal-om-mad/kogning-af-risengrod—hokasse-eller-ej/.

Hvis du foretrækker at lave ris à l’amande direkte, så fandt jeg en god opskrift, som du nok også vil synes om. Den kan du læse her: https://www.valdemarsro.dk/risalamande/.

Husk at tjekke, at din tjekliste er på plads. Er der styr på julefrokosten 1. juledag? Er der noget I absolut ikke kan undvære, så er det i dag, at I kan sikre jer, at I ikke skal til at lege kaospiloter, når noget uventet dukker op. Jo mere der er styr på det hele, jo mere roligt kan I tage det sammen i morgen, når den store dag oprinder. Det er virkelig gaven til sig selv, som bare bliver ved med at give, når der er styr på det hele.

Rigtig god dag herfra til alle julekalenderens læsere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.