Sekstende låge – mandelgaven

I dagens låge – den sekstende i rækken – håber jeg i dag, at kunne inspirere jer med en ide til årets mandelgave. Vi husker nok alle marcipangrisen eller de r*vsyge kattetunger, og det kan være en god ide, at mandelgaven er noget, alle kan bruge – og huske.

Faste læsere af mine andre blogs vil vide, at jeg er vild med bøger, og her vil jeg gerne foreslå, at en god bog kunne være en god mandelgave. Du kan hente inspiration ved at læse mine mange boganmeldelser.

Til det yngre publikum kunne jeg fx anbefale Mikael Strøm Eriksen – Skal vi knalde, mens vi venter? Man kunne også gå med Soulaima Gourani – Design din fremtid eller krimien Kim Faber & Janni Pedersen – Vinterland. Der er rigelig at vælge imellem… 🙂

I kan også vælge et Yatzy-sæt eller hvad der nu ellers kunne være af sjove indslag. Det vigtige er, at det ikke ‘bare’ er slik, der er spist i løbet af ingen tid. Det koster ikke mere at vælge noget varigt – og det er også langt sundere og sjovere for alle parter.

Giv gerne dit feedback med hvilken mandelgave, der har vakt særlig glæde i jeres familie. Det kunne måske inspirere andre af julekalenderens læsere.

Rigtig god dag herfra til alle. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.