Syvende låge – God ide at få styr på måneden

Faste læsere vil helt sikkert huske, at der altid er en låge med det gode råd, at få mindre stress på i julemåneden. Julekalenderen for alle vil i år ikke svigte dette punkt, for det er vigtigt, så HELE familien får en rigtig god julemåned.

Der er mange ting, du kan sørge for online. Julevinen er en af den slags ting. Få styr på hvid- og/eller rødvinen, og portvinen eller kirsebærvinen til desserten. Der er flere gode kilder til den slags. Supervin er en leverandør jeg har brugt efter jeg smagte Amicone – og du kan helt sikkert også finde din leverandør, hvis du laver en søgning på Google. 🙂

Det samme gælder julegaverne. Hvis et familiemedlem ønsker sig en helt bestemt bog, så tjek Saxo. Få tingene på plads, for jo hurtigere du har styr på tingene, jo mere kan I slappe af med resten af familien…

Julen kan være en stressfuld periode, men du kan gøre så meget, hvis du skaber overblik. Det tager så lidt tid, hvis man gør det rigtigt, og du høster frugterne af denne indsats hele måneden.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.