Sjette låge – podcasten Slotsholmen

DRs politiske analytiker Bjarne Steensbeck giver os med podcasten Slotsholmen en anderledes variant af de podcasts jeg nævnte i fjerde låge i julekalenderen sidste år. Dengang nævnte jeg Schøtministeriet og Borgen Unplugged, men Slotsholmen byder på noget specielt inden for politik.

Selv beskriver de sig således på Slotsholmens hjemmeside:

‘Slotsholmen’ sender direkte fra DRs politiske redaktion i kælderen under Christiansborg. DRs politiske analytiker Bjarne Steensbeck fører an og er vært i kælderen, når de skarpeste journalister, eksperter og analytikere vil nørde politik. Her kan du følge demokratiet indefra, når politikere, deres rådgivere og mange flere gæster det åbne studie midt i DR’s politiske redaktion.

Beskrivelse på DRs hjemmeside

Slotsholmen har som podcast inden for politik den fordel, at mange politikere gerne vil med. De ved, der er landsdækkende eksponering på, og det er en fordel for dig som lytter. De bringer en lidt mere dybdeborende analyse af det politiske liv end de øvrige podcasts inden for dette område. Dette betyder så ikke, at de andre ikke også er værd at lytte til, men der er bare noget specielt, når landspolitikerne kommer med til en snak, der optages live-on-tape, set med podcast-briller…

Dette afslutter lågerne med temaet podcasts. Når vi starter den niende låge er der et nyt tema for julekalenderen…

Foreløbig god weekend herfra. Bare rolig, du får stadig låger i weekenden, men det er nu engang en god tradition, at ønske alle en god weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *