Fjortende låge – bloggeren Elektronista

Billede af Christiane Vejlø (Elektronista) fra bloggen

Billedkilde: Elektronistas blog

Christiane Vejlø – landets første elektronik-nørd – går også under navnet Elektronista. Hun er både tech-ekspert på Go’ Morgen DanmarkTV2 ind imellem, og har også et program på Radio24syv. Hun ved rigtig meget om gadgets, og hendes nyhedsbrev er yderst interessant at følge. Jeg vil naturligvis anbefale alle, at få dette ugentlige nyhedsbrev.

Elektronista har også en blog, og den kan det også godt anbefales at følge med i. Du får naturligvis links i hendes nyhedsbrev, men hvis du – som jeg – godt kan lide at følge via en rss-læser, så er dette i hvert fald en af de blogs alle bør følge, hvis man interesserer sig for elektronik.

Hendes podcast kan også varmt anbefales. Hun behandler mange emner lige fra online dating til de nyeste opfindelser hos Apple. Hun siger sin mening, og du kan godt regne med, at hun ikke bare lader sig imponere, bare fordi alle andre går en bestemt vej. Hvis noget er noget skidt, skal hun nok sige fra. Det er præcis det, der giver en god podcast – at man får rene ord for pengene. 🙂

Jeg beskrev også Elektronista som en af de seks personer, der havde inspireret mig i år ovre på den private blog. Hvis ikke du har læst artiklen, så kan den tilgås herfra: https://www.blunck.dk/blog/2018/11/30/seks-mennesker-der-har-inspireret-mig-i-aar/ (åbner i et nyt vindue).

Rigtig god dag til alle julekalenderens læsere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *