Trettende låge – bloggeren Julia Lahme

Billede af Julia Lahme fra bloggen

Billedkilde: Julias blog

Julia Lahme er som etnolog kendt fra tv-programmer som Danmarks bedste badehotellerTV2 og Rundt i DanmarkDR.

Hun er også en blogger, som skriver med varme om både de nemme og de svære dage. Om hverdagsstress, men bestemt også de små og store glæder. Hun stråler gennem sin pen, og læserne får virkelig et humørboost når hun deler sine tanker på bloggen.

Mens hun lavede sine programmer om badehotellerne – først sammen med Cecilie Frøkjær og senere Felix – var det ALTID så sjovt at høre hendes hjertelige vellyst over desserterne. Hun skjuler INTET, som i absolut intet. Man kan mærke på hende, når der er noget hun synes om, og jeg fornemmer, at det sikkert er det samme, hvis der skulle være noget hun absolut ikke bryder sig om.

Jeg kan godt lide den ærlighed, og anbefaler varmt, at du også følger Julias blog.

Rigtig god dag til alle julekalenderens læsere. 🙂

One thought on “Trettende låge – bloggeren Julia Lahme

  1. Pingback: Anden låge – Kanal Normal med Julia Lahme | Julekalenderen for alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *