Ellevte låge – bloggeren Mascha Vang

Billede af Mascha Vang ifølge aftale

Billedkilde: Mascha Vang iflg. aftale

Ellevte låge handler i dag om bloggeren Mascha Vang. Her er virkelig tale om et spændende menneske, som alle elsker at have en holdning til. Selv BTs klummeskribent Annette Heick tillod sig at have endog meget skarpe holdninger til beslutningen om at flytte til Kolding, da Mascha fandt sig en kæreste ovre fra det i nogles øjne mørke Jylland…

Der er virkelig gang i denne lady. Hun har medvirket i et utal af tv-programmer og interviews – og det udfordrer nok nogle, som holder en smule for meget på janteloven. 🙂

Mascha var tidligere kæreste med folketingspolitikeren, Rasmus Jarlov, der senere blev erhvervsminister, da Brian Mikkelsen smuttede fra den synkende skude over til et job i det private erhvervsliv. Selv jeg blev noget overrasket, da hun dengang meldte ud, at de var enige om det politiske i store træk, for Rasmus er en politiker, som virkelig deler vandene. Dem af os, der har oplevet ham på det sociale medie Twitter, har en klar opfattelse af, at han til tider skriver provokerende tweets alene for provokationens skyld. Nok om det. Julekalenderen skal ikke være en politisk scene. Det har jeg behandlet ovre på min politiske blog, og det kan du selv læse videre om hvis du klikker på linket.

Her vil vi gerne bevare den gode julestemning… 🙂

Mascha er ekspert i mode og accessories, og der er til tider nogle rigtig sjove stories på Instagram. Med 205.000 følgere kan man vist rolig kalde hende en influencer – med en meget trofast fanskare. Heldigvis er de fleste endda meget velopdragne og positive følgere, men der er tidspunkter, hvor også hun lige må nedlægge en protestant over for den tone, som nogle lægger for dagen ved de mere kontroversielle delinger. [Så det er ikke kun os andre, der må moderere udtalelser fra folk, som ikke altid er enige :-)]

Hendes blog er en blog, som virkelig opdateres regelmæssigt. Hun er en travl kvinde, mor til Hollie Nolia, som virkelig har mange jern i ilden, og man må altså bare rose hende for den positive energi hun lægger for dagen. Det er ikke alle indlæg jeg læser lige meget – ikke fordi det ikke er interessant, men indlæg om make-up ligger nok lige uden for mit ekspertise-felt. Dog vil jeg skynde mig at sige, at når man har en datter, som her til januar runder de 17, så er der mange gode tips, og man kan i hvert fald som forælder finde inspiration til områder, man ikke selv ved så meget om.

Jeg håber du vil følge med i Maschas blog, for hun fortjener endnu flere læsere. Hun gør virkelig en forskel i blogosfæren, og fortjener en stor tommel-op.

Rigtig god dag til alle julekalenderens læsere. 🙂

One thought on “Ellevte låge – bloggeren Mascha Vang

  1. Nyeste skud på stammen var i øvrigt Komiker for en dag. Mascha var super sej med rigtig gode punch lines i sit show. Selvom hun fik en fjerdeplads, så var hun helt klart den bedste i sidste uge. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *