Tolvte låge – bloggeren Line Baun Danielsen

Billede af Line Baun Danielsen fra hendes blog

Billedkilde: Lines blog

Bloggeren Line Baun Danielsen er bare genial. Så er det sagt! Hun siger selv, at målgruppen er kvinder i alderen 45+, men jeg tror vist roligt man kan konstatere, at læserskaren er langt bredere, og bestemt ikke kun kvinder. Du kan selv følge med herfra: http://linebaundanielsen.dk/.

De fleste vil enten kende Line fra hendes tid som sportskommentator og tv-vært på TV2 og senere TV2 Lorry, men hun har lavet SÅ meget mere. Senest var hun bl.a. med i Til middag hosTV3. Hun er et fantastisk lunt menneske, og det er så sjovt at se den slags programmer, fordi man får et mere direkte billede af deltagerne, også selvom det naturligvis har været klippet i et studie før det udsendes.

Line fortjener at blive nævnt her i julekalenderen, fordi hun også behandler de svære emner – lige fra inkontinens til kærlighed. Hun har erfaringen, og hun tør sige sin mening med tydelige ord. Når hun udtaler sig om sexchikane eller metoo-bevægelsen, så har hun dels klarheden fra sportsverdenens omklædningsrum, men også den gode opdragelse, der tør italesætte måden folk taler og skriver med hinanden…

Jeg er kæmpe fan af denne ærlighed, og jeg er super imponeret over, at Line også vælger de seriøse emner på sin blog. Det kan blive LIDT for overfladisk hvis alt kommer til at handle om parfume og mode. No offense til dem, der er til den slags – men dét ville jeg hverken følge eller anbefale.

Så hop over på Lines blog og læs med. Det vil du ikke fortryde.

Rigtig god dag til alle julekalenderens læsere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.