Tiende låge – bloggeren Annemette Voss

Billede af Annemette Voss fra bloggen

Billedkilde: Annemettes blog

I dag vil jeg gerne benytte lejligheden til at give en kæmpe tommel-op til bloggeren Annemette Voss. De fleste kender hende enten fra Sådanmark eller fra da hun vandt bagedysten. Hun er virkelig et menneske, der er værd at følge – både på Instagram, og på hendes blog.

Der har været en stor udvikling i hendes liv efter hun blev gift, og det har været meget inspirerende at følge med, for Annemette er meget åben om sine følelser. Det kan jeg rigtig godt lide, for det gør hendes blog til mere end bare en masse billeder af tøj eller kager.

En blog skulle gerne inspirere og motivere. Det er også kriteriet jeg bruger på min egen blog. Jeg har altid set en god blog som værende forfatterens tanker og ideer om løst og fast, ligesom man i sin tid førte dagbog. En blog er blot en elektronisk variant af en dagbog – og modsat dagbogen, som man skrev for sin egen skyld, så er bloggen en mulighed for at dele disse med læserne. At man så ind imellem godt kan ærgre sig over, at læserne kun alt for sjældent kommenterer er sin sag, men også her er Annemettes blog en guldgrube, for hun får rent faktisk mange tilbagemeldinger.

Det giver en levende blog, og det har gjort, at hun rent faktisk har et meget spændende univers omkring sig. Jeg kan varmt anbefale dig, at følge med, hvis du ikke allerede gør det.

En af de rigtig sjove ting er, når hun tager sin mor med på udlandsrejse. Det er altså smaddersjovt. Dels i stories, men også fordi de bare oplever rigtig skægge ting. Instamutti fik pludselig en hel del følgere, og det morede de sig en del over. Jeg tror de fleste af Annemettes følgere tænker, at det kunne være sjovt, at de tog på sådan en tur igen. 🙂

Alle læserne ønskes en rigtig god dag. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *