Syvende låge – Morten Resen og GoLittle

Syvende låge skal handle om det sidste podcast jeg vil anbefale i årets julekalender for alle, og det handler om den tidligere TV2-vært Morten Resens iværksætterprojekt GoLittle. Morten Resen var vært på Go’ Morgen Danmark, men sagde sit job op for at lave sin store drøm om legeaftaler til gavn for alle børnefamilier.

Det har været rigtig sjovt at følge med i denne rejse, selvom jeg blankt må erkende, at jeg på et tidspunkt standsede lytningen. Det var ikke Mortens skyld – men ganske enkelt noget i mig, der triggede over den manglende tro på sig selv, som i et stykke tid havde præget nogle af afsnittene. Den spændende rejse vandt, og jeg må sige, at der er meget guf for dem, som gerne vil være iværksættere – også selvom nogle af cliffhangerne sker på de mest uheldige tidspunkter, fordi man så gerne vil have svar på de spændende spørgsmål Morten stiller i starten af sine podcasts.

GoLittle er blevet et familieprojekt, for hustruens etablerede madplansprojekt er indlemmet i koncernen. Det er kendt under navnet Mambeno. Det skal siges, at du også kommer til at høre, at Mortens kone, Marlene, er en rigtig dejlig hustru, der bakker fuldt og helt op. Det er lidt sjovt, fordi man i starten af projekt GoLittle hørte rådgiverne fra Shape tale om særeje, hvorefter det alligevel blev ét samlet projekt. Sådan er der så meget, der kan forandre sig undervejs, og det er præcis dét, der gør serien værd at lytte til.

Rigtig god lyttelyst hvis du prøver at lytte med på denne serie. 🙂

One thought on “Syvende låge – Morten Resen og GoLittle

  1. Et stykke podcast-historie kom til sin finale, da jeg i dag kunne konstatere – mens jeg lytter – at Morten Resen nu stopper produktionen af sin podcast om GoLittle. Efter 65 episoder er GoLittle nu nået videre end fasen som startup, og derfor slutter podcast-serien.
    Tak til Morten for inspirationen. Du har sikkert motiveret mange til selv at prøve kræfter med iværksætteri, og herfra ønskes god vind fremover med projektet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *