Femte låge – Frøkjær & forfatterne // Bogselskabet

I dag vil jeg som femte låge i Julekalenderen for alle fortælle om de bogpodcasts jeg følger. Frøkjær & forfatterne bestyres af Cecilie Frøkjær, som alle sikkert husker fra TV2, mens Bogselskabet laves af livsstilseksperten Anne Glad, som alle ret sikkert husker fra Kender du typen?DR1 med Mads Steffensen

Frøkjær & forfatterne er den mindst stringente af de to podcasts, og til gengæld kommer der så også nogle temmelig sjove snakke ud af værtens velvilje i forhold til at lade udsendelsen køre ud af de små sideveje, som pludselig opstår, når en forfatter gribes af en ny tanke. Bogselskabet er mere struktureret med både Den første sætning, omslaget, den sidste sætning osv.

Misforstå mig endelig ikke. Begge dele er guf for øregangen for alle, der er glade for bøger. Begge værter har valgt en niche, som vi bogorme er vilde med. Følg med via iTunes, og se om ikke også du kan finde inspiration til din næste læseoplevelse.

Det kunne måske også inspirere dig, hvis du skal finde en god bog til julegaven i år til en bognørd i din venne- eller familiekreds. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *