Tyvende låge – Snehygge og gode film

Nu hvor tyvende (og femtesidste) låge åbnes, så er dagens tema snehygge og gode film.

Dagens tanke

Nu er tiden kommet hvor der, selv hvis der ikke er faldet noget sne hvor du bor, er mulighed for at hygge med gode film. Børnene er altid med på en sneboldkamp, men da denne artikel er skrevet i midten af juli, kan jeg ikke på forhånd gætte om der ER faldet sne endnu. Dog ved jeg, at varm kakao og en god film kan afslutte en god sneboldkamp… 🙂

For mig har det altid været et godt gensyn når Bossen og bumsen sendes på tv. Det samme gælder Die Hard eller Alene hjemme. Det er klassikere. Ikke helt favoritter som enten Bodyguard eller G I jane, men det er i hvert fald film, som hører med til sæsonen.

Dagens musik

I dag skal vi høre Johnny Logan med sangen Finally It’s Christmas Again:

Dagens vits

Olsen sidder og kigger ud af vinduet, da han siger: “Der går den kvinde, vores nabo er vildt forelsket i.”

Fru Olsen styrtet hen til vinduet, kigger ud og siger: “Jamen det er jo hans kone?”

Manden: “Ja, hvem skulle det ellers være?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.