Nittende låge – jul på søndag

Så er det jul på søndag. Håber du har styr på gaverne som jeg nævnte i tredje låge, for det er ved at være sidste udkald. Det er altid en rigtig god ide, at få overstået juleindkøbet før vi kommer til de sidste dage op til jul.

Dagens tanke

Planlægning er alfa og omega for en god juletid, og jo mere du har klaret fra jeres to-do liste, jo nemmere bliver det at nyde den sidste weekend op til julen. Husk også, som jeg før har skrevet, at mange butikker holder lukket i juledagene, så det er en rigtig god ide, at have styr på alt til julefrokosten og dagene før butikkerne igen holder normale åbningstider.

Det øger glæden ved at holde juleferie, som jeg også beskrev i går, så hvorfor ikke skabe rammerne for en rigtig god og stressfri jul? 🙂

Rigtig god fornøjelse med at få det sidste på plads.

Dagens musik

Poul Bundgaard var god i går, og Juletræet med sin pynt kan man altid høre igen, så vi lader Sweethearts synge den i dag:

Dagens vits

Konen ville glæde sin mand og købte et sæt frækt sort undertøj og et sort negligé. Da manden kom hjem og så hende, sagde han: “Du er i sort. Hvem er død?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.