Går PBS ned igen?

I dag vil jeg skynde mig at minde dig om gårsdagens artikel “Få hentet det sidste” hvor jeg mindede om det at PBS’ systemer plejer at gå ned hvert år den 23. december. Hvis du ikke fik læst artiklen i går, så sørg for at du allerede her til formiddag får hentet kontanter FØR du tager ud i julehandlen. Det er monsterpinligt at stå i butikken og ikke kunne betale for sine varer bare fordi systemet går ned – hvad det utvivlsomt vil gøre…

Når IT-systemer skal dimensioneres, så har PBS allerede lært meget. Der er kommet mange nye betalingskort til repertoiret, og på almindelige hverdage er der intet problem. Men pludselig har alle travlt med “lige at få hentet det sidste”, og så kan det nemt gå galt.

Hvis systemerne var optimeret til max-belastning ville de blive alt for dyre. Det handler om omtanke og at bruge erfaringerne fra tidligere år, og uanset hvor meget der gøres kan intet blive 100% sikkert i så travl en periode som den der vil komme i dag.

God fornøjelse med julehandlen – nu er du, kære læser, i det mindste forberedt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *