Så BLEV det jul…

Så blev det jule aftensdag. Det må starte med lidt musik til sanserne:

I dag er der mange traditioner der folder sig ud. Hver familie har sine traditioner. Kalkunen, anden, flæskestegen, gåsen eller hvad I nu ellers skal have at spise skal en tur ind og svede i ovnen – og i aften står den på det helt store ædegilde i familie og/eller venners lag. 🙂

Ud over det i år er første gang siden jeg oprettede julekalenderen i 2009 at det lykkedes at udgive 24 indlæg i denne måned, så er det et endnu større jubilæum for børnenes skyld. For i dag får de sidste afsnit af årets julekalender. Hele mysteriet bliver afsløret, og roen kan igen sænke sig om de 24 afsnit de har fulgt med i hele julemåneden.

For de butiksansatte er kulminationen på årets største salgsperiode nået. Om ganske få dage starter hele bytte-ræset, men i dag er det tid til at slappe af i familiens skød.

Når Disney Sjov ruller over skærmen starter eftermiddagen i ro og mag mens sidste bid af kalenderlyset giver sin varme i stuen, og hvis sneen har nået at ramme det ganske land er der chance for en lille sneboldkamp for de små. Men hvorfor ikke gøre det anderledes i år? Hvis der er sne så find oldefars pibe frem, og byg en snemand.

Uanset hvordan I vælger at holde jul, så ønskes herfra en rigtig glædelig jul til alle i både nær og fjern med stor tak for I fulgte med i årets julekalender. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *