Få hentet det sidste…

Det er en meget god ide at få hentet det sidste i løbet af i dag. I morgen er det, som bekendt, lillejuleaftensdag, og hvert år er betalingssystemerne hos PBS meget belastede, for at sige det mildt. Faktisk kan der ligefrem være problemer med betalingen i flere timer når først systemerne bryder ned.

Så selv hvis du ikke følger rådet, så sørg dog endelig for at få hævet penge i en automat i dag, så du er parat til julehandlen. Kontanter kan nu engang ikke gå galt, som man siger. 🙂

Det kan godt undre, at dette sker hvert år. Dimensioneringen af systemet virker jo resten af året, men lige på dette områder kører der åbenbart så mange ekspeditioner at der intet er at gøre for at forhindre udfald i systemerne – medmindre altså at alle fulgte det råd jeg lige har givet, nemlig at sørge for kontanter allerede i dag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *