Dag 13 — Den stjerneklare himmel

Der var stjerneklar himmel i nat da jeg kom hjem fra en nattevagt, og den stjerneklare himmel fik mig til at bemærke et sjovt fænomen. Da jeg kom hjem var der to små pytter med vand tæt ved indgangen. Den ene var frosset, den anden ikke endnu — og kun en meters penge imellem dem.

Har du tænkt på, at vi også er sådan som mennesker? Vi kan gå op og ned af hinanden, men udvikler os hver især i hver vores retning. Selv tvillinger kan udvikle sig vidt forskelligt. Ganske som vand hvor den ene mængde fryser straks, mens den anden tager lidt længere tid.

Resultatet var det samme en halv time efter – hvor jeg ellers havde fundet kameraet frem… Begge var frosne.

Sådan er det også for os. Hvis vi motiveres af positive oplevelser og erfaringer udvikler vi os hurtigere i positiv retning, hvorimod det tager længere tid hvis vi dvæler ved pessimisme og negativitet.

Dagens motto er: Carpe diem. 🙂

Denne konkurrence som videoen taler om sluttede sidste nytår, men tanken er fascinerende netop set i lyset af den stjerneklare himmel.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *