Dag 12 — Gaveideer

Du behøver ikke bruge hele indholdet af tegnedrengen for at finde gode gaveideer. Faktisk kan nogle af de bedste gaveideer laves selv, hvilket denne video demonstrerer:Det er lige kommet frem, at flere restauranter i år har mærket en nedgang i omsætningen pga virksomhederne er begyndt at spare på julefrokosterne. Det vil sætte restaurationsbranchen under voldsomt pres. Dels for at forny sig, men også for at markere hvorfor det er en super ide at outsource denne aktivitet.

MedarbejderTILFREDSHED er noget der kan læses på bundlinjen resten af året. Det kan godt være julefrokosten ikke altid ses som en “bonus”, men jeg er helt sikker på virksomhederne får det svært i det kommende år hvis de bliver ved med at tro de kan spare sig gennem krisen.

I dag synes jeg vi skal se fremefter. Håber du også har fået inspiration til gode gaveideer. Som du kan se af videoen behøver dette års gaveideer ikke koste en formue. Jo mere kreativt du tænker, jo sjovere kan gaverne blive. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *