Anden låge i årets julekalender – papirklip

Her på andendagen i julemåneden, som samtidig er første søndag i advent, skal vi kigge på noget julehygge, som rigtig mange børn synes er meget hyggeligt.

Der er noget særligt over det, at man har været med til at skabe den julepynt, som præger rummene i denne måned op til jul. Selvom nogle synes det er nemmere – og måske endda billigere – at købe det færdigproducerede julepynt, så må I bestemt ikke snyde jer selv for denne fantastiske mulighed for at hygge sammen som familie.

Det er ALTID meget nemmere at tage temperaturen på børnenes skole, måske høre lidt om fritidsaktiviteter, og få de små snakke, som skaber glæde resten af året, fordi man kan vise engagement under en mindre formel ramme end vi fx kender fra skole-hjem samtaler og/eller aftensmaden, hvor man måske har travlt fordi man gerne vil se en bestemt serie på tv.

Du vil i de fleste supermarkeder kunne finde inspiration, farvet papir m.v., og opskrifterne finder du også lynhurtigt online. Du kan hente inspiration og skabeloner på hjemmesiden Mors papirklip.

Rigtig god fornøjelse – og god første søndag i advent. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.