Tolvte låge – ris à l’amande

I årets julekalender skal tolvte låge handle om min absolutte favorit blandt alle desserter, nemlig ris à l’amande.

Dagens tanke

Hvis du gerne vil have en opskrift på ris à l’amande, så klik på linket. Så får du en opskrift, der er nem at følge.

Husk: det ER tilladt at tilføje de ting du føler for, så du får din helt egen smag på denne dessert. Når risengrøden, som nogle traditionelt spiser den 23. er kølet ned, kan du med fordel lave desserten, og derved lade den trække til næste dag. Juleaften smager ris à l’amande altså bare bedre når det hele har trukket godt sammen!

Personligt foretrækker jeg en god rød portvin til ris à l’amande, men smag kan være forskellig mellem os alle. Fælles for de fleste er dog, at man nok altid nyder denne dessert, fordi man ikke får den så tit. I sommervarmen er en banana split jo bestemt ikke at foragte, men med sneen udenfor er det ikke ligefrem is de fleste tænker på lige nu, vel? 🙂

Dagens musik

I dag skal vi høre Ella Henderson med Silent Night:

Dagens vits

Drengen kommer hjem og beklager sig til sin mor: “Vi har haft tysk tre timer i træk Det er ikke til at holde ud.”

Moren svarer: “Og hvad så? Så tænk på tyskerne, der må tale sproget hele dagen…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.