Julegaver – snart sidste udkald…

Nu er du ved at have travlt hvis du ikke har købt julegaver endnu, for der er kun en uge tilbage. Hvis du har læst tidligere års julekalendere, så har jeg flere gange nævnt hvordan de forretningsdrivende nu sætter sejlene ind for at nå den sidste julehandel.

Der vil typisk være langt mellem de gode tilbud i denne fase, og du har tabt en del penge på at have overhørt de gode råd. Men vil man ikke høre, så må man som bekendt føle, ikke sandt? 🙂

Du kan naturligvis stadig være heldig at finde rabatter på Lego eller spil til barnets PlayStation eller Xbox, men det kræver en smule mere forberedelse end normalt. Her er prissammenligninsportaler som Kelkoo eller EDBpriser fantastiske værktøjer i jagten på den helt rigtige pris.

I dag lidt musik fra Helene Fischer med The Power of Love:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *