Dag 8 — En trediedel fremme mod målet

Dagens ordsprog

Der er kun jul en gang om året, og det er også rigeligt.
Robert Lembke


Inspiration
Det kunne nok diskuteres hvorvidt Robert Lembke har ret, for i mange sammenhænge så er julen faktisk en hyggelig tid. Vi møder hinanden, får lidt godt at spise, får sunget lidt, og kan glæde os ved at køre en måned på lidt lavere blus. I hvert fald i det private liv, for på arbejdet har vi naturligvis endnu mere travlt — særligt alle de steder hvor julen er lig med en masse ekstra indkøb.

Vi kan jo sagtens have travlt, og hygge os alligevel. Hvis vi husker at hilse på kassedamen, tage køerne med ophøjet ro, og så ellers fokuserer på alt det positive, så kunne vi såmænd sagtens holde jul flere gange om året.

Faktisk kan livet være som en lang jul, hvis vi bliver bedre til at tænke (og huske) de ting der gør det hele en smule sjovere. Så hvorfor ikke være med til at glæde alle i din omgangskreds? Tag del i det at dele dit gode humør med andre, og bring folk endnu mere glæde end de mange som fokuserer på det rent materielle.

Dagens videocastDagens motivation
Smil – det smitter. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *