Dag tre — første ottendedel mod målet

Dagens ordsprog

Da jeg var 14 var jeg forbavset over hvor uintelligent min far var, – da jeg blev 21 var jeg overrasket over hvor meget han havde lært de sidste 7 år.
Mark Twain


Dagens video

Dagens video er hentet fra YouTube, og er ganske inspirerende med en god sang, som kan få os alle i den rette stemning:Dagens gave til dig
Dagens gave er lidt speciel i dag. Du kan få e-bogen “Sådan tjener DU penge på bannerreklamer” helt gratis i dag. Hvis du skriver en kommentar (og husker at notere din e-mail adresse), så samler jeg op på alle kommentarer, og du får e-bogen med din morgen-mail fredag morgen kl. 7.

Grunden til jeg gør det på denne måde er, at jeg ikke ønsker at folk skal distribuere filen. Det er en PERSONLIG gave til dig, som skriver en kommentar. Du får ikke videre distributionsret på e-bogen, men til gengæld chancen for – ganske gratis – at få en e-bog som kan forandre din indtjening på din blog eller hjemmeside for det kommende år.

Normalprisen er på 7€, og jeg giver den gerne til dig, som skriver en kommentar. Du fortjener en gave som kan forandre dit liv, og dette kunne blive en af dem… 🙂

Dagens motivation
“Hvo som intet vover, intet vinder.”

Husk princippet. Det KRÆVER handling at forandre sin fremtid. Du har chancen for at bygge en god fremtid, men det kræver at du STARTER processen. Lad i dag være dagen hvor du begynder processen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *