I morgen tre uger til start på årets julekalender

I morgen er der kun tre uger til starten på årets julekalender. Det er en stor glæde for mig at kunne se frem til dette års julekalender, fordi ideen faktisk kom som en inspiration fra en god veninde som nævnte, at der var en god idé i at lave sæsonbetonede nicher.

Jeg synes arbejdet har været sjovt — er det faktisk stadig mens de sidste forberedelser lægges i nye indlæg efterhånden som de 24 låger i årets julekalender vil åbne sig for dig, som læser denne blog.

Du vil få mange sjove oplevelser med dette års julekalender, og jeg ser virkelig frem til jeres kommentarer efterhånden som julekalenderen rulles ud.


Hvis du ønsker at købe reklameplads i højre side af julekalenderen kan dette ske til kun 199,- pr. annonce med enten tekst m/link eller et banner m/link. Jo før du køber jo før kommer du med her på julekalenderen, og jeg tør godt love dig for, at der er stort potentiale i al den trafik der kommer forbi årets julekalender.

Du får backlink til din side, og har stor mulighed for gode salg ved at annoncere her på siden i højre side.

Held og lykke, og tak for dit køb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *