Så er der kun et par måneder til vi starter

Så er der kun et par måneder til vi starter med årets julekalender. Jeg håber du er spændt på at følge denne blog når årets julekalender går i luften. Det har været supersjovt at forberede de mange indlæg, og jeg er sikker på dette bliver noget ALLE får gavn af.

Det er meget motiverende at lave en julekalender når jeg tænker på hvor vigtig denne sæson er for mange mennesker. I en kold tid er juletiden et udtryk for håb. Ikke håb fordi vi ikke véd, at vejret vender, men mere et udtryk for kroppens fremsynede stræben efter bedre omgivelser. Det er også højsæsonen for charterselskaberne, som sælger drømmene om Gran Canaria, Tunesien, Portugal m.v.

En sjov ting er, at sne er kommet til mange egne i Europa — også områder som tidligere knap har set sne før. De skal pludselig i gang med at rydde sne med udstyr som knap kan stå fast… Den slags udfordringer er en del af det at være indbygger i en verden som skifter som vinden blæser. Det er dels udviklingens vilkår, men også en naturlig del af det at lære gennem hele livet. Det er ikke kun uddannelser der skifter. Det samme gør vejret, sproget, økonomien og for en del måske også helbredet.

Når vi starter årets julekalender så er det håbet alle vil være TOP-motiverede. Vær med, deltag med kommentarer, giv tippet videre om hvor venner og familie kan finde denne spændende julekalender. Lad os få gang i dette års julekalender, og lad os DELE viden, sjov og glæde midt i den kolde juletid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *