Kategorier
Mit daglige tankespind

Mit daglige tankespind #2

Hej og velkommen tilbage til bloggen! I dag har jeg endelig tænkt mig at lave endnu en af mine “mit daglige tankespind” indlæg, da det efterhånden er længe siden sidst. Hvis i ikke præcist husker, hvad det helt går ud på, så er det bare, at jeg kan skrive om alt mellem himmel og jord og bare øse mine tanker ud til jer.

I dag er mine tanker lidt sat fast på mange forskellige ting. Det er jo også snart jul! Kan i huske sidste år, hvor jeg lavede et juleindlæg? Jeg var vidst ikke i super julehumør dengang, så det blev et lidt negativt indlæg.

I år glæder jeg mig faktisk enormt meget! Det er første jul, hvor jeg ikke bor hjemme hos min mor, og det er da lidt trist, men samtidig også enormt spændende. Jeg kommer nok til at savne al julehyggen, men jeg har besluttet mig for, at jeg i år vil prøve at lave så meget jule-halløj som overhovedet muligt.

Jeg er allerede gået i gang med at se julefilm på Netflix, og så er jeg gået i gang med at se en julekalender (liiiidt før tid haha), og det er selvfølgelig Jul i Valhalla, jeg lige pt ser.

Derudover er der fuld fokus på min først HF eksamen! Inden jul skal vi nemlig op til en mediefagseksamen, hvis ikke de starter en mediefagslinje op (lad os lige krydse fingre for moi ikke). Derfor er jeg nu gået lidt i terpe-mode, og selv når jeg har fri, sidder jeg med benene oppe i sengen og læser op på mediefagsbegreber. Jeg vil så gerne være selvsikker omkring denne eksamen, for jeg kan ikke lide, når man er super nervøs for en eksamen.

Vi skal vist også op i nogle prøveeksamener, men dem er jeg ikke så nervøse for, da de som sagt bare er prøveeksamener. Derudover har jeg virkelig oppet mig en del i matematik! I folkeskolen fik jeg 02 og allerhøjest 4, men til sidste matematiktest fik jeg altså 10! Say whaaaat?

Hvilket så leder mig hen til at nævne, at vi snart får vores mundtlige og skriftlige karakterer for hvert fag i løbet af dette halve år, og jeg er lidt nervøs for dem, for jeg føler virkelig ikke, at jeg har sagt så meget, som jeg kunne have sagt. Men mine skriftlige burde ikke være slemme.

Så ja dette indlæg bliver liidt proppet med uddannelsessnak, men det er en major del af mit liv lige pt.

Jeg vil afslutte dette indlæg med et par spørgsmål til jer læsere, for forhåbentligt kan vi få jer til at interagere en lille smule mere!

Hvad er jeres holdning til julen? Hvilken julekalender skal i se i år? Hvilken uddannelse tager i/har i?

Jeg håber i som altid får en fantastisk dag, stay weird!

// Linea Liv Celeste Blunck.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *