Kategorier
Boganmeldelser

Aminas breve boganmeldelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette indlæg er som altid spoilerfrit!

Hej og velkommen tilbage til bloggen.

I dag har jeg endnu en boganmeldelse til jer. Jeg har i skolen fået en roman for at skulle læse, og den har jeg jo så fået læst, hvilket så er denne her Aminas breve, og jeg havde lyst til at anmelde den for jer. So here goes!

Aminas breve handler om hovedpersonen Janus der er skizofren paranoid, han er indlagt på psykiatrisk afdeling, og han modtager breve fra Amina. En dag stopper hun dog med at skrive, og han bliver hurtigt udskrevet, da han efterhånden er blevet ret god til at holde sig selv i fuld kontrol, så de tror han er nogenlunde rask nok.

Han bor så hos sin bror, og igennem hele bogen prøver han at finde Amina, og finde ud af hvorfor hun stoppede med at skrive. Han ender ud på noget af en lang rejse, og undervejs får han langsomt ledetråde til hvor Amina befinder sig.

Det var enormt spændende at læse denne bog, især da den er meget anderledes. Man får lov at dykke ned i tankegangen af psykiske syge, og det at bogen sætter fokus på disse ting er så prisværdigt.

Jeg fik hurtigt læst bogen, for den var overraskende interessant. Jeg elskede hver en del af det, og den virker så realistisk, især da forfatteren har baseret det lidt på hvad han er vokset op blandt, og dette kunne sagtens udspille sig i dagens Danmark.

I burde helt sikkert læse den, selvom det er en lidt ældre bog!

Stjerner: ***

// Linea Liv Celeste Blunck.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *