Kategorier
Boganmeldelser

Illuminae filerne 1 boganmeldelse

Dette indlæg er spoiler-frit, så du kan sagtens læse det, uden at risikere nogle former for spoilers eller major plot exsposions. 

Hey Guys, og velkommen til et lidt anderledes blogindlæg. Jeg laver nemlig også boganmeldelser her på bloggen, hvis nogle skulle være i tvivl. Oppe i baren øverst på denne hjemmeside kan i også se en fane der hedder “boganmeldelser”, og derinde vil det være muligt, at kunne se alle mine kommende og tidligere boganmeldelser.

I dag har jeg den udsøgte fornøjelse at anmelde ILLUMINAE, der er den første bog i en trilogi. 1’eren hedder som sagt ILLUMINAE, 2’eren hedder GEMINA og 3’eren hedder OBSIDIO. Jeg vil så gerne have fat i de to andre, men indtil videre har jeg i hvert fald fået læst 1’eren.

Det der er enormt sjovt ved ILLUMINAE, er den måde forfatterne har valgt at skrive den på. Det er dog også noget, der skræmmer en masse læsere. De har nemlig valgt at sætte det op som en masser filer med e-mails, chatudvekslinger, dagbogsindlæg, fortrolige filer og i den dur.

Der kommer altså ikke den der almindelige fortælling af første eller tredjeperson, men det gør den faktisk ret interessant. Det er nyt og spændende, og mega fedt at de har valgt at springe ud i det. Jeg tør slet ikke tænke på hvor langt tid, det har taget at sætte bogen op!

Jeg elsker også virkelig historien. Den handler om de her to personer Kady og Ezra. Samme dag som hun slår op med ham bliver deres hjemplanet Kerenza invaderet af en megakorporation kaldet BEITECH. Årstallet er 2575.

Da de så bliver invaderet, er de to nu ekskærester nødt til at arbejde sammen, for at have den mindste chance for overlevelse.

De bliver så reddet af nogle flåder. Dog er de på hver sin Hypatia og Alexander. Hypatia er inde i Alexander-ish.

Kady er mega god til at hacke sig ind på ting og er en rigtig computernørd, så hun prøver at finde ud af så meget som muligt, og Ezra kommer ind i det her slags militær på Alexander.

Dog er invasionen deres mindste problem: der udbryder også en sygdom, flådens Al ender også med at gå helt bersærk og man ved aldrig hundrede procent hvem man kan stole på.

Jeg var enormt fanget af denne her bog, og jeg fik også læst dens 599 sider meget hurtigere end normalt.

Hvis jeg skulle give den stjerner ville den få 4 stjerner.

Jeg synes helt klart i skal tjekke den ud og se hvad den ender med, og så glæder jeg mig blot til jeg får sparet sammen til 2’eren og 3’eren, og så kommer der helt sikkert også en boganmeldelse ud af dem!

Fortsat god dag derude!

// Linea Liv Celeste Blunck

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *