Kategorier
NaNoWriMo

NaNoWriMo month!

Hej alle sammen, og velkommen til endnu et blogindlæg her på bloggen! Jeg håber i alle har nydt jeres weekend, hvis i da har været lige så heldig som mig at have weekend, fordi jeg jo går i skole.

I dette blogindlæg ville jeg skrive om NaNoWriMo og om min egen skriveproces, da jeg jo faktisk deltager i år, woop!

Til de ikke-oplyste af jer, der lige nu sidder og undrer jer over hvad i alverden NaNoWriMo er, så lad mig lige forklare. Ordet er for det første en forkortelse af National Novel Writing Month. Det sker altid i november. Man kan selv vælge hvad ens mål af skrevne ord er, men hvis man skriver 50.000 ord i løbet af november, og man sætter sin novelle ind som bevis, så vinder man noget, og så vidt jeg har forstået, er det alle der har skrevet 50.000 ord, der vinder en ting.

NaNoWriMo skaber muligheden for at få forfattere til at skrive mere, enten fordi de er konkurrencelystne, eller fordi dette event på en god måde pacer dem til at komme igang med at trykke på tasterne.

Jeg selv har indtil videre ‘kun’ skrevet 10.000 ord, så jeg er lidt bagud, dog startede jeg også lidt senere, end hvad man burde. Jeg valgte at være med i dette års NaNoWriMo, fordi mit nytårsforsæt faktisk bliver, at jeg vil have afsluttet min første roman inden år 2019 slutter, og derfor skal jeg jo igang med tasteriet. Det er en fantasyroman, som jeg på nuværende tidspunkt skriver.

Jeg deltog faktisk også i 2014, men der fik jeg vidst ikke skrevet særlig meget. Jeg følger også lidt med på Instagram, hvor mange andre er med i denne måneds skriveri, og det er helt vildt hvor langt, mange er nået. Nogen skriver 5000 ord hver dag! Det ville være en smule overkill, hvis jeg skulle skrive så meget hver dag, men jeg synes det er helt vildt spændende og inspirerende, at se hvor langt folk er kommet, og hvordan de holder sig motiveret!

Dette indlæg bliver som altid lidt kort, jeg ville egentlig også bare kort nævne lidt om NaNoWriMo, men jeg vil slutter indlægget af med et spørgsmål til jer læsere:

Deltager i i dette års NaNoWriMo, hvis ja, hvor langt er i så nået? 

// Linea Liv Celeste Blunck.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *