Boganmeldelser

Jeg har siden jeg var helt lille læst bøger. Det har for mig været en mulighed for at glemme den virkelige verden for et lille øjeblik, og hoppe ind i et helt andet univers fyldt med overnaturlige ting,  som aldrig ville kunne ske i virkeligheden, men som man sommetider godt kan lide at leve sig ind i for en lille stund.

Derfor vil jeg rigtig gerne viderebringe jer en anmeldelse af de bøger, jeg læser, så i kan blive opmærksomme på disse bøger, om i skal købe dem og læse dem, eller om i nok skal holde jer væk fra dem.

Jeg håber det vil få en masse gode bøger i jeres hænder, og jeg håber det vil få en masse nye mennesker til at læse meget mere, for læsning er noget af det bedste i verden – ifølge mig, og jeg har selv fået så mange gode oplevelser ud af det. Derudover udvider det ens ordforråd, og man kan lærer enormt meget, selvom det måske blot er fiktion, for som sagt lærer man flere ord, grammatik og meget mere.

Hvis du kunne tænke dig at få en af dine bøger anmeldt af mig, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive på min mail: linea@blunck.dk

På forhånd tak.

// Linea Liv Celeste Blunck