Personen som har linket til denne side har lavet en fejl.... Denne server accepterer kun brug af små bogstaver (minuskler) i adresselinjen. Jeg beder dig holde et vågent øje med hvorvidt hele adressen er med små bogstaver – du kan evt. prøve at rette evt. store bogstaver til små for at hjælpe den person der har linket til mig, så du alligevel får adgang til den ressource personen har forsøgt at henvise til.

Du kan også forsøge at sende en mail til WebServant hvis dette er dukket op mens du har surfet på mit domæne, så jeg bliver gjort opmærksom på evt. fejl. Mange tak for venligheden.

WebServant

Rent teknisk kan det godt være man kalder en domæneejer for en Webmaster, men jeg har valgt den mere ydmyge version, WebServant, fordi man reelt set - blandt nørder - ikke kan tillade sig at kalde sig WebMaster, før man mestrer alle facetter af webdesign, kodning og implementering/vedligeholdelse af alt hvad der relaterer til internet.

Da uddannelse er en livslang proces, føler jeg endnu ikke at titlen "WebMaster" er berettiget... Det er ligesom i kampsport - titler kan først bruges når man fuldt og helt matcher titlen.

WebServant