Kategorier
Mit daglige tankespind

Lockdown i Danmark – mine tanker.

I dag er det et lidt anderledes emne, jeg vil skrive om. Det er måske også et sensitivt emne, da det stadig berører enormt mange mennesker, men dog vil jeg udelukkende koncentrere mig om at snakke om mine tanker – for det er altid sundt at få tankerne luftet en gang i mellem.

Hele denne her corona pandemi har jo som sagt lukket Danmark ned; det tror jeg efterhånden vi alle ved, ellers lever man nok under en meget stor sten … Dog kan det være en enormt træls oplevelse for en, som i forvejen ikke har det særlig godt i sit eget isolerede selskab, eller som har tendenser til at blive ekstra nervøs, end hvad godt er. Her snakker vi selvfølgelig om undertegnede.

Jeg havde faktisk troet, at jeg ville klare det værre, end jeg gør. Heldigvis har jeg benyttet mig af muligheden for at gøre noget mere af de ting, som jeg ikke føler, jeg har tiden til normalt, hvilket jeg jo selvfølgelig har, men som jeg simpelthen bare skyder hen som om, det ikke lige passer i det daglige skema. Jeg har fået læst 2 bøger færdigt under hele denne her lockdown, og så er jeg gået igang med at prøve at færdiggøre endnu én. Derudover har jeg opdaget, at podcasts er rimelig fedt, for jeg elsker at lære nye ting, og nu har jeg lige opdaget en podcast, der fortæller om samtlige statsministre i Danmark. Ja det lyder nok kedsommeligt for nogen, men jeg må nok sige, at jeg elsker læring. Alle slags emner kan jeg fordybe mig i (nok med undtagelse af matematik hehe..).

Derfor har jeg været god til at distrahere mig selv, og med de virtuelle moduler – som i øvrigt har kørt nogenlunde okay på vores skole – har det næsten føles som om, at det stadig var en normal hverdag. Der har da selvfølgelig hændelsesvis været tidspunkter, hvor nervøsiteten har fået det bedre af én, men der må jeg sige, at min familie har været enormt gode til at række ud, og det har jeg virkelig prissat.

Jeg har haft en lang periode med skriveblokering. Mest af alt havde jeg nok opgivet forfatterdrømmen, for min selvtillid har været skrantende på det sidste, og det var ikke altid super fedt at skrive bøger med den evige kritiker i hovedet, der dagligt påminder dig om, at du ikke er god nok. Dog har jeg den seneste uge bestræbt mig enormt meget på at sætte hende på plads, og bede hende holde sig pænt på afstand, for hun er ikke velkommen her. Jeg havde ovenikøbet også prøvet mig frem med diverse selvhjælpsbøger og elsk-dig-selv podcasts, men de gjorde bare intet for mig. Det eneste jeg kunne se hjalp, var simpelthen at distancere mig fra nogle specifikke sociale medier, og prøve at underholde mig selv med nogle mere produktive ting, så jeg ikke havde kedsommelige stunder til at få besøg af kritikeren.

Jeg er ovenikøbet også gået igang med at lære at spille guitar. Nogle gange er det enormt forvirrende og måske tungt at være den type, der gerne vil lære alt, for det sætter mig i en position, hvor jeg skifter interesse hurtigere end vejret skifter i Danmark – som i øvrigt har været ualmindeligt godt under nedlukning; nederen! Det måtte godt lige have ventet lidt, hva’?

Når det var en lille afsporing af emnet. Men ja det har tit været noget, der har været enormt irriterende, for hvordan finder man egentligt lige ud af hvem filan man er, når ens interesser rykker sig fra højre til venstre på nul komma fem? Måske er det blot meningen, at jeg skal bruge min tid på at lære så meget som muligt, men det sætter ikke umiddelbart et godt fundament for, at jeg bliver rigtig dygtig i hvert emne. Det skaber måske nærmere en kæmpe sværm af forskellige emner, som jeg ved okay-tilpas-nok om.

Når men som i kan se, er dagens indlæg lige så rodet, som mine tanker er på nuværende tidspunkt, men det var rart at få lettet tankerne, omend det ikke handlede så meget om nedlukningen. Jeg håber i alle hænger i derude!

Linea

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *