Kategorier
Nytår

GOODBYE 2018

“New year, new me.” 

Skrevet af Linea Liv Celeste Blunck. 

Velkommen tilbage til bloggen everyone!

I dette indlæg vil jeg skrive lidt om mit 2018, hvilke gode ting der er sket for mig, og generelt lave et tilbageblik på det forgangne år, inden det når sin ende, og et nyt kapitel i livet skal begynde.

2018 har været et år fyldt med mange opture og mange nedture. Det har været et enormt indholdsrigt år, og en masse ting er sket for mig. Det er året, hvor jeg gik fra barn til en myndig voksen på 18 (00’er barn, yay!), det er året, hvor jeg fik at vide at ikke blot én af mine søstre, men faktisk begge mine søstre skulle være forældre: Den ældste søster til en pige og den andenældste søster til en dreng. Og trust me jeg glæder mig enormt meget til at møde Felix og Mille!

Det er også året hvor jeg tog beslutningen om at droppe kokke-uddannelsen og skifte over til HF. Det var en vigtig beslutning for mig, for udover at jeg nu er på vej mod at blive pædagog, så har jeg også fået enormt meget mere tid til mit skriveri. 2018 er nemlig også året hvor jeg gik udgivet min allerførste bog, min digtsamling kaldet Flyvske Tanker! Yay me!

Jeg fik også min allerførste lejlighed i år 2018, og jeg har lært at stå meget på egne ben, klare tingene selv og generelt set bare bide i det hårde æble og gøre tingene – no question. Jeg er stadig ellevild med at bo for mig selv, også selvom det også betyder regninger, at skulle klare alt selv og ofte være alene.

Jeg har virkelig nået meget i 2018, jeg fik også min fantasy roman op på 20.000 ord, hvor vildt er det ikke lige?

Jeg har sikkert glemt mange ting, men sådan er det. På sådan et år, 365 dage, sker der enormt mange ting, og man kan ikke altid lige få dem alle med. Jeg har i hvert fald prøvet at få de allervigtigste ting med.

Så er der kun én ting tilbage at sige:

GODT NYTÅR! 2019 skal i dén grad være mit år, så vi ses i det nye år!

Knus, Linea Liv Celeste Blunck.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *