Kategorier
Mit forfatterskab

UDGIVET FORFATTER OG DIGTER!?

KØB DEN HER

Et stort velkommen tilbage til bloggen! I dag er jeg en glad lille dame. Saxo har nemlig endelig fået lagt min digtsamling op på siden, så alle og enhver kan købe den blot med et klik – og et par knaster selvfølgelig !

I drømmer ikke om hvor langt tid, det har taget mig i alt. Udover de par år hvor jeg henkastet har skrevet et par digte, når jeg har følt for det, for følelserne og autenciteten skal selvfølgelig også være med (jeg har øset mit hjerte ned over hver side, så det er ikke bare lige at skrive noget ud af det blå, der skal følelse og det rigtige moment)

Derudover drillede Saxo mig enormt meget med hele processen og opsætningen – for ikke at nævne bare det at lave omslaget. Jeg tror sammenlagt omslaget har taget 7-8 dage at lave, fordi jeg skulle rette, lave om, sætte det ordentligt op og så videre. Det var ikke bare lige noget man klarede på et kvarter!

Men det fedeste er altid når man har brugt timevis på et projekt, og man så kan sætte sig tilbage, og nyde det at man endelig har lykkedes!

Følelsen er helt ubeskriveligt. Jeg føler mig så inderligt glad, og som om jeg svæver på en sky, og man føler sig uovervindelig! Selv hvis nogen siger noget grimt til én, så kan det alt sammen være ligegyldigt, for du er dét skridt tættere på din drøm – din livsdrøm, det du er blevet sat på jorden for at opnå inden din tid er omme!

Derudover har jeg skrevet frem og tilbage med en anden forfatter, Louise Bendig, hvor vi har hjulpet hinanden frem og tilbage med tips og tricks til opsætningen af bog, og det at vi har kunnet hjælpe hinanden har været så rart! Jeg har fået hjælp hvis der var småproblemer, og hvis hun havde nogle problemer, kunne jeg også lige hoppe ind og hjælpe!

Til jer der ikke har fulgt med på bloggen så er der et lille resumé af bogen her, og jeg sætter selvfølgelig også et link til sidst!

Kys Linea Liv Celeste Blunck xx

 

Resume:

“Mit liv er et teaterstykke, baseret på en komedie….”

Flyvske tanker er en digtsamling, der viser en teenagers forvirrende følelser, både dem der er fantastiske og dem der gør ondt. Den fortæller også om nogle af de ting i vores samfund, der fra forfatterens side er helt forskruet.

Det er en rå og usødet fortælling om Linea’s op- og nedture. Digtsamlingen er en tankevækkende række af ord, der vil vække noget inden i dig, og få dine tanker på gled.

 

4 kommentarer til “UDGIVET FORFATTER OG DIGTER!?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *