Kategorier
Mit forfatterskab

COVER REVEAL

Hej guys!

Dette indlæg bliver super interessant! Hvis i ikke følger min instagram, har i nok ikke set, at jeg faktisk lige har postet mit cover reveal til min kommende digtsamling, og hvis i ikke følger den kan i da altid lige gå ind og følge den:
IG: LineaCeleste

Hehe bortset fra alt den self-promo, så synes jeg da også at bloggen skulle nyde godt at et cover reveal, og hvis i kunne være interesseret, kan jeg lave en slags part 2 af dette blogindlæg, hvor jeg viser jer bogen, når jeg har modtaget prøvetryk.

Det har virkelig været en struggle at få bogen færdig, ikke så meget på grund af selve bogen – det har mere være omslaget der har drillet med diverse koder, dimensionsfejl og så videre.

Derudover vil jeg forresten også lave en video på instagram, hvor jeg unboxer bøgerne, når jeg modtager dem! Exciting!

Men jeg vil lade være at trække tiden ud, og i stedet vise jer bogens omslag!

// Linea Liv Celeste Blunck.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *