Kategorier
Mit forfatterskab

JEG SELV-UDGIVER MIN DIGTSAMLING!?

HEY GUYS!

Velkommen til dagens blogindlæg, der i dag betyder en hel del for mig. Det kommer nemlig i dag til at handle om, at jeg går og fifler lidt med min digtsamling, hvor jeg har samlet digte fra de sidste par år og nuværende år, og at jeg rent faktisk har i tankerne, at selvudgive!

Ja du hørte rigtigt! Jeg har prøvet at sende den på forlag, men så indså jeg, at jeg egentlig ville få langt mere ud af at selvudgive den via Saxo, for jeg kan lide alle dele ved hele processen – lige fra redigering, opsætning, korrektur til PR.

Derudover går jeg nok med en lille drøm om, at starte mit eget forlag op engang. Det kunne være så mega awesome!

Men ja jeg har indtil videre fået styr på det meste ved min digtsamling, og den bliver godt nok ikke kæmpe stor, men alligevel betyder den en del, for det er jo mine personlige tanker om tider i mit liv.

Jeg har også endeligt fået lavet omslaget færdigt, og jeg glæder mig så meget til at vise det til verden!

En fed ting kunne også være at oversætte den til engelsk, men så skal jeg nok lige finde ud af, at ændre lidt i nogle af digtene, så de også lyder fedt på engelsk.

Går du selv med en lille forfatterdrøm? Fortæl endeligt nede i kommentarerne, jeg ELSKER fellow-authors!

// xoxo Linea Liv Celeste Blunck.

2 kommentarer til “JEG SELV-UDGIVER MIN DIGTSAMLING!?”

Det bliver super spændende, og især også at se hvad Saxo kan drive det til. De har, hvis rygterne taler sandt, nogle af de bedste folk til søgemaskineoptimering, så du vil garanteret opleve et kæmpe boost når den kommer på markedet.
Knæk og bræk herfra. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *