Kategorier
Mit daglige tankespind

Mit daglige tankespind #1

Hej og velkommen tilbage her på bloggen. I dag vil jeg egentligt skrive noget mere personligt her på bloggen, og hvad mine tanker lige nu er generelt. Dette indlæg bliver sikkert forvirrende – da mine tanker generelt er et stort rod. Men jeg tænkte i måske kunne se jer selv i de samme tanker som jeg går med.

Fx mangler jeg 2 uger nu, og så er jeg færdig med grundforløb 2 af kokkeuddannelsen. Så skal jeg ud og arbejde igen. Derudover kommer jeg ikke til at se mine venner i 1-2 år, og det er altså noget af et skridt, at gå fra skolens trygge rammer ud til det hårde erhvervsliv. De tager altså ikke noget bullshit der.

Desuden står jeg og bekymrer mig utroligt meget om min grundforløbseksamen. Ikke fordi den er svær, bare fordi det er det, jeg gør – altså bekymrer mig. Og jeg føler mig som den værste forfatter, for hver gang jeg har sat mig med min historie, har jeg maks kunne skrive en sætning, før jeg igen går i står, og ikke aner hvor jeg vil hen med det.

Til gengæld er det snart jul, og gud hvor jeg glæder mig. Jeg har ikke været i det største julehumør, men der er jo juleferie, hvilket jeg er ret så begejstret for – selvom det kun er en uges ferie. Jeg har dog alligevel trofast fuldt med i diverse julekalendere. Og dagens spørgsmål er derfor også om i følger med i nogen julekalender, hvis ja hvilken?

Jeg tror jeg nytårsaften vil ligge et slags blogindlæg ud som en slags tale, idk? Men der vil i hvert fald komme et sådant indlæg ud, og jeg vil selvfølgelig fortælle jer hvad mit nytårsforsæt er.

Igen et kort blogindlæg, men igen har jeg bare været i en form for skriveblokering, og nu skal jeg lige ordne værelse hehe.

Rigtig god dag til jer alle xx

LineaLivCeleste

1 kommentar til “Mit daglige tankespind #1”

Det er den slags, der fortæller os, at vi skal holde en lille pause med skrivningen. Ikke med bloggen, fordi den giver et frirum, men det gode manuskript skal nogle gange have lov til at hvile, indtil man igen føler inspirationen.
Det farlige ligger i at skrive når man ikke har lyst, for det kan mærkes af læseren. Det skal komme som skidt ud af en spædekalv når det er godt, og så skal man først redigere når hele baduljen er skrevet – ikke undervejs. Ellers ender man i perfektionismens spiral, og det kan i forvejen bidrage til yderligere skriveblokering.
Tak for hyggelig nytårsaften til dig og veninden. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *